Wekelijkse yoga

Rustige en versterkende yoga om te verbinden met je lichaam, je adem en al het mooie in jezelf. Yoga helpt om stress te verminderen, je houding te verbeteren, beter te slapen en je goed in je vel te voelen. In de les leer je je lichaam en jezelf stapsgewijs beter kennen. Je leert voelen dat je alles al hebt wat je nodig hebt: kracht, zachtheid, stilte. Zo kan je thuiskomen bij jezelf.

iedere maandag / 18:45-19:45 en 20:00-21:00 / in Hechtel / met 10-beurtenkaart / 90 euro  / 75 euro voor studenten / gratis proefles / laatste les op 29 mei

Restorative yoga & relaxatie

Restorative yoga is een zachte yogavorm waarbij je volledig ondersteund langer rust in houdingen. Zo kunnen lichaam en geest diep ontspannen.
Ins ons dagelijks leven is echte rust vaak zeldzaam. Om onze energie in balans te houden is het echter nodig dat we regelmatig bewust op de pauzeknop duwen.

Restorative yoga helpt dan om (chronische) stress los te laten, je zenuwstelsel tot rust te brengen en je energie te vernieuwen. Er zijn twee sessies per maand. 

zaterdag / 10:30-11:45 / in Hechtel / betalen per sessie / 12 euro
 15 april - 13 mei

woensdag / 19:15-20:30 / in Hechtel / betalen per sessie / 12 euro
 26 april - 24 mei

When we're awake in our bodies, the world comes alive.
Wisdom, creativity and love are discovered
as we relax and awaken through our bodies.


- Tara Brach - 

Is yoga wel iets voor mij?

Yoga is er voor iedereen. Ben je niet lenig, niet fit, niet sterk, enkel in het bezit van een oude joggingbroek? Heel welkom! Yoga draait voor mij om hoe het voelt, niet om hoe het eruit ziet. Het enige wat je nodig hebt: je lichaam, je ademhaling en wat nieuwsgierigheid. Je hebt in iedere les de vrijheid om de houdingen aan te passen naar wat op dat moment goed voelt voor jouw unieke lichaam. Als beginner ben je heel welkom in de lessen.

Meer lezen over yoga & mindfulness