Yoga voor bekkenzorg

Wil je jouw bekken beter leren kennen en aanvoelen?

Wil je tools om om te gaan met spanning of klachten in je bekken(bodem)?

Wil je leren om je leven lang goed te zorgen voor je bekkengebied?

Het bekken, onbesproken en onbekend, maar zo essentieel voor ons welzijn! In mijn eigen zoektocht met chronische bekkenpijn hielp yoga mij weer verbinden met mijn bekken. Wat yoga uniek maakt is dat het kijkt naar je héle zijn: het hele lichaam, zenuwstelsel, ademhaling, hoofd en hart. Met deze lessen wil ik deze kennis delen en je  de ruimte geven om jouw bekkengebied beter te leren kennen en te ontspannen. Perfect als je meer verbinding wilt met je bekken, extra nuttig voor of na een zwangerschap, menopauze, vaginisme, vulvodynie,..

ONLINE LESSEN

De live online reeks is afgelopen, herkansing in het najaar / binnenkort volgt een serie opnames voor thuis, om op je eigen tempo te volgen / updates via de  nieuwsbrief


WORKSHOPS

Bekkenconnectie voormiddag / 1x per seizoen / voor diepgaande ontspanning  en vrouwelijke connectie / zo 18 augustus / 10:00 - 12:45

LES OP LOCATIE

Binnenkort!

Dit zijn momenten helemaal voor jou, om te verbinden met je lichaam en diep tot rust te komen. Met mildheid en nieuwsgierigheid, samen op zoek naar ontspanning, plezier en empowerment. Niks moet, alles is een uitnodiging.


Wat leer je in de lessen?

* natuurlijke bewegingen en stretches voor meer zachtheid en hydratatie

* belichaamde kennis over je bekken en bekkenbodemspieren

* de samenhang met ademhaling en stress

* drie diafragma benadering: link tussen kaken-middenrif-bekken

* visualisatie en relaxatie voor diepe ontspanning

* tips voor een optimale dagelijkse houding

INSPIRATIE - Wil je updates en inspiratie in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

VIDEO - 10 min. Relaxatie
Verzacht spanning in je lichaam en bekken met een korte ademhalingsoefening en geleide relaxatie. Land in je lijf en laat je ondersteunen.

“You don't need to be fixed. You need to blossom."


- Liz Koch -

Hoe andere vrouwen deze lessen ervaren

“Ik heb voor het eerst mijn bekken 'gevoeld' en de kracht ervan. Ik voel hoe mijn bekken al meer kan ontspannen en mijn ademhaling meer tot in mijn bekken kan reizen. En dat voelt goed!!”

"Een aanrader, omdat we zó weinig stilstaan bij dit gebied, ook al is dit zo belangrijk! En natuurlijk ook
omdat de uitleg zo helder was en ook echt ons iets bijbracht. De lessen waren super goed vormgegeven.”


"Warme aankleding, goed anatomisch onderbouwd, en je nam de gêne weg. Heel leerrijk en op een heerlijk rustgevende manier gebracht.”


"Normaal voel ik me snel ongemakkelijk in een groep, maar hier voelde ik me totaal ontspannen en ondersteund door pure warmte en vrouwenkracht.”